Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Verhuis Huren


Er zijn meerdere opties wanneer je een nieuwe cv ketel nodig hebt. Zo kan je een cv ketel huren, kopen of huurkopen. Hieronder bekijken we de verschillende mogelijkheden.

Kopen

cv ketel hurenBij het installeren van een nieuwe cv ketel krijg je met verschillende kosten te maken. Natuurlijk heb je prijs van de ketel zelf. Daarnaast heb je de kosten van de benodigde materialen en natuurlijk de manuren van de installateur. Koop je een cv ketel, dan moet je al deze kosten ineens betalen. Dat kan flink in de papieren lopen. Daarom zijn er ook andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een cv ketel huren.

Verhuis Huren

Het scheelt enorm in de initiële kosten wanneer je kiest voor een cv ketel huren. De aanschafprijs van cv ketel, de materialen en de kosten voor de installatie worden verwerkt in de maandelijkse huur. Je hebt dus geen eenmalige grote uitgaven. In plaats daarvan betaal je gedurende de looptijd van het contract de maandelijkse huurprijs. Een cv ketel huren is daardoor een mooie oplossing voor mensen die opkijken tegen de hoge kosten van een nieuwe ketel. Vaak is er aan een huurcontract een onderhoudscontract gekoppeld. Dat wil zeggen dat gedurende de looptijd van het contract alle onderhouds- en (de meeste) herstelwerkzaamheden gedekt zijn. De kosten die hierbij normaal gesproken worden gemaakt zitten al verrekend in de maandelijkse kosten die je betaalt. Dus als jou cv ketel vervangen moet worden om een reden, heeft u geen stress.

Huurkoop

Bij huurkoop wordt je uiteindelijk eigenaar van de cv ketel. Je sluit net als bij gewone huur een contract af. Het grote verschil is dat in de maandelijkse betalingen een soort van aflossing zit. Daardoor is de cv ketel aan het einde van de afgesproken contractstermijn van jou. Een andere naam voor huurkoop is lease.  Net als bij een cv ketel huren is er aan huurkoop van vaak een onderhoudscontract gekoppeld.

Het totaalbedrag verschilt

Bij een cv ketel huren en bij huurkoop krijg je te maken de maandelijks terugkerende kosten. Wanneer je alle maandelijkse betalingen bij elkaar optelt zal je zien dat dit een groter totaalbedrag is dan wanneer je de cv ketel zou kopen. Dat is ook logisch aangezien de installateur een risico neemt door alles voor te schieten.
Veel installatiebedrijven bieden zowel koop, huur en huurkoop aan.