Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Erkende verhuizers

Wat is een erkende verhuizer? En waarom zou je kiezen voor een erkende verhuisservice in plaats van een particuliere verhuisservice? Het is goed om te weten wat u van een erkende verhuisservice kunt verwachten en wat de opgestelde voorwaarden zijn rondom het product dat zij leveren. Een erkende verhuisservice is namelijk niet voor niets een erkend bedrijf met een keurmerk waaraan het moet voldoen.

Wat maakt erkende verhuizers zo bijzonder?

Een erkende verhuisservice houdt zich aan bepaalde eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit wordt gecontroleerd door de organisatie voor erkende verhuizers. Er wordt namelijk bijgehouden en gecontroleerd of erkende verhuisservices zich aan die voorwaarden houden.

Ook brengt het inhuren van een erkende verhuizer veel voordelen met zich mee. Zij garanderen namelijk goede voorwaarden en goed opgeleid en gediplomeerd personeel.  Ook worden garantie en verzekeringen gegarandeerd.

Wanneer je een erkend verhuisbedrijf inhuurt, is het belangrijk dat je weet wat je van ze mag verwachten. Online kun je verschillende websites vinden waarop je de algemene voorwaarden kunt vinden. Deze voorwaarden zijn vastgesteld door de consumentenbond. Maar wat maakt erkende verhuizers nou zo bijzonder? En wat kán je daadwerkelijk van hen verwachten?

Goede voorwaarden

Rondom het werk van erkende verhuizers moet er rekening worden gehouden met een aantal opgestelde regels. Deze hebben te maken met milieu, kwaliteit en veiligheid. Bijvoorbeeld bepaalde veiligheidsregels over hoe zij te werk moeten gaan.

Garantie en verzekering

De verhuizing wordt uitgevoerd onder dekking van het Garantiecertificaat. Dat houd in dat er voor vervangende verhuizers wordt gezorgd wanneer de ingehuurde verhuizer de verhuizing niet kan uitvoeren en/of voortzetten. Bij een faillissement is uw aanbetaling tot 25% gegarandeerd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers wanneer de verhuizing wordt overgenomen. Ook verzekert een Erkende Verhuizer de inboedel tijdens de verhuizing tot een bedrag van € 100.000.

Opgeleid en gediplomeerd personeel

Erkende Verhuizers werken alleen met goed opgeleid en gediplomeerd personeel. Er bestaan meerdere opleidingen in Nederland waar een verhuizer kan leren voor inboedelverhuizer en projectverhuizer. Door de professionele medewerkers kunnen de aangesloten bedrijven aan de kwaliteitseisen van het keurmerk voldoen. Je mag dus een hoge kwaliteit dienstverlening verwachten.