Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Verhuizen met een studenten verhuisservice

Een studenten verhuisservice is een vorm van dienstverlening die bijna volledig draait op studenten. Wat is het verschil van een studenten verhuisservice in vergelijking met de ‘gewone’ verhuisservice?

Studenten verhuisservice

Een studenten verhuisservice is over het algemeen een stuk goedkoper in vergelijking met een ‘gewone’ verhuisservice, is een beetje te vergelijken met een (low-) budget verhuisservice. Dit komt voornamelijk omdat studenten een stuk goedkoper zijn dan de reguliere arbeidskrachten. Ook omdat veel studenten verhuisservices zijn ingesteld áls een low- budget bedrijf. Zij houden zich minder bezig met marketing en grote winst, maar meer met de dienst zelf. Zij zijn voornamelijk bezig met mond-tot-mond reclame, en het maken van eigen contacten.

Ondanks dat het bedrijf op studenten draait, wil het niet zeggen dat de kwaliteit van de service erop achteruitgaat omdat je zogenaamd te maken hebt met non-professionals. Studenten zijn namelijk helemaal geen nadeel voor de verhuis services. Zij zijn enorm flexibel, enthousiast en werken erg hard voor hun geld. Ook hebben zij meestal genoeg ervaring opgedaan binnen het bedrijf en zijn zij in vergelijking met andere oudere arbeidskrachten net zo goed en voorzichtig in het werk dat zij verrichten.

Op de kosten na werkt een studenten verhuisservice hetzelfde als andere verhuisservices. Er zitten maar weinig verschillen tussen de twee dienstverleningen. De service gaat door de studenten niet achteruit op de kwaliteit van het geleverde product, alleen op de prijs. En dat zorgt ervoor dat de studenten verhuisservices steeds populairder worden op de markt.

Voordelen van studenten aan het werk

Voor veel bedrijven heeft het ontzettend veel voordelen om studenten aan het werk te hebben. Studenten kunnen namelijk heel waardevol zijn voor de werkgever en het bedrijf zelf. Dat heeft niet alleen maar te maken met dat studenten over het algemeen een stuk goedkoper zijn dan de volwassen arbeidskrachten. Studenten zijn namelijk over het algemeen erg leergierig, enthousiast en leren snel. En dat is erg prettig voor een werkgever omdat zij weinig werkervaring hebben ze vaak nog een hele open mind set en zijn zij kneedbaar voor het bedrijf.