Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Verhuis kopen

Een CV ketel kopen is een behoorlijke investering. Kijk daarom goed wat voor een type cv ketel voor u interessant is. Laat u ook goed adviseren door verschillende bedrijven. Zo kunt u bij het vervangen van de cv ketel een weloverwogen beslissing nemen.

Verhuis kopen: waar moet ik op letten?

Er zijn een aantal punten die bepalend zijn bij het kopen van een nieuwe cv ketel. Hieronder ziet u verschillende onderwerpen om rekening mee te houden:

  • Welk type: combi of niet?
  • Het rendement
  • De prijs
  • Kan de ketel moduleren
  • Een voorraadvat
  • Een passende thermostaat

Welk type cv ketel kopen? Combi of niet?

In de meeste Nederlandse huishoudens is een cv combiketel geïnstalleerd. Deze combiketels maken warm water voor zowel de kraan als de centrale verwarming. Dit heeft als groot voordeel dat er voor al het warme water maar een apparaat nodig is. Ook binnen de combiketels zijn er weer twee types te onderscheiden.
1. Een combiketel met een boiler. Deze cv ketel zorgt dat er altijd een kleine hoeveelheid warm water direct beschikbaar is.
2. Een combiketel met een platenwisselaar. Deze cv ketel gaat pas warm water maken zodra je de kraan open draait.
Bij een ketel met een platenwisselaar duurt het wat langer voordat er warm water uit de kraan komt. Deze ketels zijn veelal goedkoper dan een cv combiketel met een ingebouwde boiler.
Als alternatief voor de combiketel kunt u een cv ketel kopen die uitsluitend warm water voor de verwarming maakt. Vervolgens plaatst u boilers op de plekken waar uw warm water nodig heeft. Zo heeft u op al deze plaatsen vrijwel direct beschikking over warm water uit de kraan.

Dit artikel wordt binnenkort aangevuld met meer informatie over een cv ketel kopen….

cv ketel kopenVul rechts het formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere offertes