De oplossing voor een snelle verkoop van uw huis

U staat op het punt om uw huis te koop aan te bieden. U wilt natuurlijk niets liever dan een snelle verkoop realiseren voor een mooi bedrag. In uw omgeving worden de ‘te koop’ borden binnen de kortste keren vervangen door ‘verkocht’ en het aanbod op verschillende huizensites is iedere dag weer anders. Dit klinkt natuurlijk als de ideale situatie. In de tussentijd bent u een aantal maanden verder en staat uw huis nog altijd te koop. De geïnteresseerden haakten in een vroegtijdig stadium af en ook een prijsverlaging heeft geen effect gehad. Lees dan snel verder want in dit artikel bespreken we de oplossing voor om je huis snel te verkopen

Voorkom dubbele lasten

Vanzelfsprekend verloopt niet iedere verkoop vlekkeloos en snel. De hierboven geschetste situatie komt dan ook veel vaker voor. Het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat u al op het punt staat om te verhuizen, of misschien bent u al ingetrokken. Als dit het geval is, dan is een snelle verkoop al helemaal gewenst. Dubbele lasten wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Als een spoedige verkoop van uw huis op dit moment geen realistisch scenario is, dan biedt Directhuisverkopen.com mogelijk de oplossing. 

Een unieke mogelijkheid

Directhuisverkopen.com werkt net iets anders dan een reguliere verkoop. In de normale gang van zaken wordt er een makelaar ingeschakeld die actief bezig is met het verkopen van het huis. Misschien hanteert de makelaar een te hoge vraagprijs en haken daarom eventuele kopers af. Directhuisverkopen.com neemt in deze de rol van een koper op zich. Het snel kopen van uw huis heeft hierin de hoogste prioriteit. Door een snelle verkoop bent u van de dubbele lasten af en kunt u ook weer verder met uw volgende stap. 

Dit kan Directhuisverkopen bieden

Uniek aan de dienstverlening van Directhuisverkopen.com is de snelheid waarmee alles wordt verwerkt. Op het moment dat u contact opneemt, start het proces. Allereerst komt er een expert gratis het huis taxeren. Binnen twee werkdagen ontvangt u een bod dat is gebaseerd op 80 tot 85% van de marktwaarde. Als u akkoord gaat met het bod, wordt het aankoopproces binnen twee tot vier weken afgewerkt. Als alles goed verloopt, heeft u dus binnen een paar weken het afgesproken bedrag op uw rekening staan. Er is geen makelaar nodig, dus u bespaart op makelaarskosten. Kijk snel op de website van Directhuisverkopen.com voor meer informatie.