Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Waarom een verhuisofferte aanvragen via VerhuisbedrijfExpert?

Verhuis Huren of Kopen?


De cv ketel heeft de geest gegeven. Je bent dus toe aan een nieuwe. Of, je verwacht dat de ketel binnenkort kapot gaat. Dan is de kans groot dat je jezelf het volgende al eens hebt afgevraagd. Wil ik een cv ketel huren of kopen?

Welke optie is geschikt voor mij?

Zoals bij zoveel zaken draait het ook hier vooral om geld. Een cv ketel kopen is een prijzige aangelegenheid. Heb je niet de financiële middelen om een nieuwe installatie ineens te betalen dan kan een cv ketel huren een interessante optie zijn. Je betaald dan gedurende de looptijd van het huurcontract een vast bedrag per maand. Bij de installatie van de ketel betaal je een veel lager bedrag dan wanneer je een cv ketel koopt. Vaak hoef je bij de installatie zelfs niets extra’s te betalen. Uiteraard betekent dit wel dat je langere tijd aan de gekozen cv ketel leverancier vast zit.

Onderhoudscontract

cv ketel huren of kopenVaak is aan het huren van een cv ketel een onderhoudscontract gekoppeld. Je betaald een vast bedrag per maand waarmee alles geregeld is. Gaat er iets stuk in de ketel of is er onderhoud nodig? Of moet de cv ketel vervangen worden? Dan pak je gewoon de telefoon en je belt met de ketel leverancier. Zij zorgen er dan voor dat de ketel zo snel mogelijke weer gemaakt wordt. Dit gebeurt (veelal) zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht.
Het is niet zo dat een onderhoudscontract alleen mogelijk is wanneer je een cv ketel huurt. Er zijn veel installateurs bij wie je een onderhoudscontract af kan sluiten als je een ketel koopt. Een cv ketel huren of kopen, voor het onderhoudscontract maakt het niet uit.

Ga ik een cv ketel huren of kopen? Wat past bij mij?

Op deze vraag is dus helaas geen eenduidig antwoord te geven. Het ligt helemaal aan jouw persoonlijke situatie. Kijk in je portemonnee, kijk naar de kosten en overleg met meerdere installateurs. Met beide opties is niets mis. Een cv ketel huren of kopen kan allebei interessant zijn.